Erhvervsløsninger

Nilans sortiment af indeklimaløsninger til erhvervsbyggeri og centraliserede ventilationsløsninger til lejlighedsbyggeri spænder bredt fra ventilations- og varmegenvindingsanlæg til avancerede totalløsninger, der både kan ventilere og varmegenvinde, producere varmt brugsvand, har komfort varme og komfort køl. Benyt nedenstående oversigt til hurtigt at finde den anlægsserie, der kan opfylde netop dine behov til en indeklimaløsning.  

                              

Ventilation


Passiv varmegenvinding


Aktiv varmegenvinding


Komfort køl


Komfort varme


Produktion af varmt brugsvand
VPM 120-560-serien                                          
VPM 600-3200-serien        
VPL 31-125-serien  
Comfort 600        
Comfort 1200        
Comfort 5000        
VPM Clean Room  

 

Lavt energiforbrug og lave driftsomkostninger

Vores aggregater har en temperaturvirkningsgrad på op til næsten 100 % i varmegenvindingsprocessen. Det er ensbetydende med store energibesparelser og dermed lave driftsomkostninger. Samtidig er aggregaterne nemme og billige at vedligeholde.

Lang levetid og maksimalt udbytte

Aggregaternes kvalitetsniveau er på sit højeste, fordi vi kun bruger de bedste komponenter og materialer. Alle aggregater bliver bygget på vores fabrik i Danmark og bliver testet i drift, inden de bliver sendt ud ad døren.

Vi sætter en ære i at arbejde med fremtidssikret teknologi og konstant være på forkant med udviklingen. Sammen med den høje kvalitet resulterer det i en ualmindelig lang levetid for vores ventilations- og varmegenvindingsaggregater. Mange af dem er da også den dag i dag mere end 30 år gamle og stadig i drift.

Sundt indeklima medfører højere effektivitet og trivsel

Et ventilations- og varmegenvindingsaggregat fra Nilan er ikke kun ensbetydende med sund økonomi, men også med sunde mennesker.

Alle vores løsninger sikrer gennem ventilations-funktionen et forbedret indeklima, der har en afgørende betydning for den daglige trivsel og effektivitet, hvor mennesker opholder sig i forbindelse med arbejde, skole eller fritid.

 

 

 

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
13. - 15. april 2021

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik