Vores serviceafdeling står klar til hjælpe, såfremt der skulle opstå problemer eller spørgsmål i forbindelse med installering af Nilans produkter. Vi supporterer også gerne, hvis der efterfølgende skulle opstå situationer, hvor vi kan være behjælpelige. Reservedele til ældre anlæg hjælper vi også gerne med.

Serviceafdelingen har gennem årene hjulpet mange installatører med produkter og installationer. De har en bred erfaring og stor viden og er hurtige til at hjælpe.

Hvis du er privatkunde, beder vi dig kontakte en af vores servicepartnere 

 

 

Effektiv energirenovering af ældre aggregater

Energibesparelser et centralt aspekt i alt, hvad Nilan gør. Derfor tilbyder vi energirenoveringer af ældre ventilationsanlæg, hvor anlæggenes levetid forlænges, energiforbruget formindskes og energibesparelser opnås. En proaktiv og langsigtet strategi og tilgang er vejen frem.

 

 

Der er lovpligtigt at få foretaget årligt eftersyn på varmepumper. Såfremt der skulle opstå en lækage eller andre uhensigtsmæssigheder, er det vigtigt at fejlen udbedres. Med et årligt lovpligtigt eftersyn, opnår man tryghed for effektiv og optimal drift varmepumpen.
Tegn en serviceaftale en af Nilans servicepartnere.