Værdigrundlag

Vores løfte til markedet bunder i vores mission, vision og vores fundamentale overbevisning om, at man får det bedste resultat ved at vælge den rigtige løsning fra starten - det er dette mindset, der sikrer dig en stærk sparringspartner til netop dit projekt.

At løse dine behov er vores fornemmeste opgave, og vi tror på, at vi kun kan komme i mål ved at indgå i dialog. På den måde sikrer vi, at du ikke blot får et anlæg, men en løsning. Med Nilan-navnet får du den løsning, der passer til netop dine behov – hverken mere eller mindre.

Et Nilan-anlæg er en af de dele, der følger bygningen gennem størstedelen af dens levetid. Ventilationsanlæg kører typisk 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det bliver til mere end 8.700 timer og svarer til det antal timer, en bil kører, hvis den bliver brugt to timer om dagen i hele 12 år. Derfor er kvalitet et afgørende parameter for produktets levetid.

Mange af de anlæg, der blev produceret i Nilans ungdom, kører fortsat - på mere end 30. år. 
Det beviser, at vi ved, hvad vi taler om, når vi leverer Outstanding Indoor Climate.

Vores Mission

Vi vil gøre mennesker og miljø sundere ved at udbyde fremtidens ventilations- og varmepumpeløsninger
i højeste kvalitet og med laveste energiforbrug


 

Vores Vision

Vi vil være kendt og anerkendt som den mest nyskabendeengagerede og vidensførende producent af energivenlige køle- og varmeløsninger inden for ventilation og varmepumper til byggeriet i Europa.

Vi er nyskabende, når vi er kendt for at tænke utraditionelt og udvikle produktløsninger til morgendagens byggeri. Vi vil være ventilations- og varmepumpebranchens foretrukne samarbejdspartner i innovationsprojekter omkring energineutralt byggeri.

Vi er engagerede, når vi deltager aktivt i den globale miljødebat og tager ansvar for at fremme den teknologiske og politiske udvikling på markedet. At være engageret betyder for os også individuel kundebetjening, hvor vi vil opleves som den bedste samarbejdspartner og værdiskaber.

Vi er vidensførende, når vi er den førende produktspecialist, der er på forkant med udviklingen, og som yder den bedste rådgivning. Ikke kun i forhold til vores egne anlæg, men også i byggeteknisk forstand og omkring de bygninger, de skal indgå i.