Vision

”Vi vil være kendt og anerkendt som den mest nyskabende, engagerede og vidensførende producent af energivenlige køle- og varmeløsninger inden for ventilation og varmepumper til byggeriet i Europa”

Med nyskabende mener vi, at vi vil være kendt for at tænke utraditionelt og udvikle produktløsninger til morgendagens byggeri. Derigennem vil vi være ventilations- og varmepumpebranchens foretrukne samarbejdspartner i innovationsprojekter omkring energineutralt byggeri.

Med engagerede mener vi, at vi vil være kendt for at deltage aktivt i den globale miljødebat og tage ansvar for at fremme den teknologiske og politiske udvikling på markedet. At være engageret betyder for os også individuel kundebetjening, hvor vi vil opleves som den bedste samarbejdspartner og værdiskaber.

Med vidensførende mener vi, at vi vil være kendt for at være den førende produktspecialist, der er på forkant med udviklingen, og som kan yde den bedste rådgivning. Ikke kun i forhold til vores egne anlæg, men også i byggeteknisk forstand og omkring de bygninger, de skal indgå i.