DHW AIR varmepumpe - oplagt alternativ til gasfyret


I praksis tilsluttes anlægget husets eksisterende centralvarmeanlæg og via varmepumpen leveres der varmt brugsvand og energieffektiv rumopvarmning. 

DHW AIR9 består altså af to primære funktioner, som gør det oplagt som 1-til-1 erstatning af olie- og gasfyr. Det har derfor haft enorm vigtighed i udviklingsprocessen, at varmepumpedelen, AIR9, har opnået energimærket A++ ved 55°. 

DHW AIR er desuden udviklet med henblik på at skabe en kompakt og pladsbesparende løsning. Helt konkret betyder det, at anlægget kan monteres på bare én dag og dække over eksisterende rørføring – så man undgår en omkostningstung renovering af bryggerset. 

DHW AIR9 kommer med flere smarte features blandt ’Silent Mode’ og kostoptimering. I områder med tæt bebyggelse kan det ind i mellem være nødvendigt at begrænse varmepumpens kapacitet for at minimere støjniveauet. DHW AIR kommer derfor både med en nat- og sommerbegrænsning. Det betyder, at det er muligt at indstille en maksimumskapacitet på varmepumpen om natten, hvor der er skrappere krav til støj mod skel, samt om sommeren, hvor flere opholder sig udenfor. Med kostoptimering, kan man sikre sig, at produktionen af varme brugsvand finder sted, når el-tariffen er lavest. 


Hvis du ønsker et tilbud på en DHW AIR eller har spørgsmål,
så kontakt en af vores forhandlere.