NYHED: Nilan Servicecenter


Nilan Servicecenter

 - Et stærkt værktøj til overvågning af ventilationsanlæg og varmepumper

Optimal drift sikrer et lavt energiforbrug med lave driftsomkostninger og sørger for et godt indeklima uden fugt, råd og skimmelsvamp, til gavn for både pengepung, anlæg og ejendom.

Du kan nemt og enkelt kontrollere ventilationsanlæggets eller varmepumpens driftsstatus og i mange tilfælde løse udfordringen direkte fra Nilan Servicecenter - uden behov for at være på samme adresse som anlægget. 

Ved varmepumpestop kan du i mange tilfælde afhjælpe, så anlægget ikke står uden varme. 

Med andre ord - med Nilan Servicecenter sparer du både tid og penge!

 


Billede

Service og reparation

Hvis der opstår en alarm på et ventilationsanlæg, sender Nilan Servicecenter en mail direkte til den valgte modtager. Hvert ventilationsanlæg har sin egen adresse, så det er nemt at finde netop det anlæg, der fejler.

Den aktuelle alarm vises i servicecentret og giver mulighed for at forberede løsningen, inden en servicetekniker kontaktes.
Dermed minimerer du mængden af tidskrævende servicebesøg. 


Billede

Passer på både bolig, anlæg og relation

Med Nilan Servicecenter får du både som Boligadministrator og Serviceinstallatør en fantastisk mulighed for hurtigt at agere, hvis et anlæg er slukket eller indstillet forkert. Såfremt der er afvigelser eller overforbrug, kan du også proaktivt sikre en hurtig løsning - måske allerede inden indeklimaet i boligen bliver mærkbart påvirket. 

Med en hurtig indsats forbliver både bygningen og ventilationsanlægget intakt. Et ventilationsanlæg kan blive beskadiget, hvis det er slukket over længere tid. En typisk udfordring kunne være kondens i anlægget, der resulterer i beskadigede tekniske komponenter. 

 

 

Nilan Servicecenter er også tilgængelig via en app

Du har derfor altid adgang til alle tilsluttede anlæg, når du er på farten
og kan hurtigt afhjælpe en situation, der genererer dårligt indeklima i en bolig.

 

 


 

Vil du høre mere om Nilan Servicecenter?

Vi er klar til at besvare på evt. spørgsmål, du måtte have om brugen og fordelene ved Nilan Servicecenter.

Kontakt vores Serviceafdeling på servicebesked@nilan.dk og lad os finde en løsning til dig, hvad enten du er Boligadministrator, Serviceinstallatør eller blot ser en stor fordel i dette banebrydende program. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon +45 76 75 25 00.