Silken Park

I førsteklasses beliggenhed i det sydlige Dublin, er Silken Park i City West meget eftertragtet af flere årsager

Nilan Compact P

Der er en overflod af faciliteter i nærheden og ekstra bekvemmelighed ved at være forbundet til de vigtigste transportveje.

Med Dublins bjerge som kulisse, en blomstrende teknologisk industri i nærheden, gode skoler, en masse parkområder, shopping, landsby pubs samt restauranter, gør det området yderst attraktivt.

De 59 boliger varierer i størrelserne 2, 3 eller 4-værelses. Det gør dem ideelle til alle aldersgrupper, til yngre såvel som ældre.

Den seneste fase i Silken Park er et fuldt certificeret Passivhus, designet med både komfort og energieffektivitet i tankerne. Denne velanskrevne internationalt anerkendte certificering garanterer et hjem, der er tæt, supereffektivt og opretholder varme og ventilation til et sundere indeklima.

Det mest bemærkelsesværdige aspekt for boligejeren bliver et væsentligt reduceret energiforbrug.

Nilans Compact P aggregat blev valgt af flere grunde, bl.a. at man ønskede at udnytte fraluften til produktion af varmt brugsvand.​

Da husets eneste varmekilde er Compact P, blev en eftervarmeflade monteret. Compact P kan opvarme tilluften til 34 °C, men kan varmepumpen i Compact P ikke opvarme tilluften nok eller skal den producere varmt brugsvand springer eftervarmefladen ind, og supplerer opvarmningen af tilluften.

Læs mere om Compact P

Bygherre..........: Durkan Residential
Placering..........: City West, Dublin - Irland