Filterskift Comfort 300LR


Med Nilans App i hånden er du godt udstyret til at styre indeklimaet i din bolig, da du kan styre både ventilation og varmepumpe direkte fra din mobiltelefon.

App’en er intuitiv, nem og sikker at bruge med mulighed for blandt andet indstilling af rumtemperatur. Du kan tilslutte flere ventilationsanlæg til samme app, så der er kontrol over indeklimaet i både hjemmet og fx sommerhuset.

Det er selvfølgeligt også muligt for dig at koble flere brugere på samme app, så du kan give hele familien adgang til at sikre det gode indeklima.

Har du ikke allerede installeret Nilan-app’en, så hent den i App Store eller Google Play - den er gratis. Du henter Nilans Bruger App der, hvor du normalt henter dine mobile Apps.

App’en kan anvendes til anlæg med CTS400- eller CTS602-styring, der har HMI-panel eller HMI light. Anlæg med et ældre betjeningspanel (fx med 6 trykknapper) kan opdateres, så de også kan anvende app’en. Kontakt i så fald en Servicepartner.

Det kræver derudover en Nilan Gateway med forbindelse til internettet for at koble til vores app. Hvis du ikke har en Nilan gateway, kan du købe den ved at kontakte en af vores Servicepartnere