Styring af hjemmets ventilation - direkte fra din mobil

Med Nilans App kan du nemt og enkelt indstille ventilation og varmepumpe direkte fra mobiltelefonen. App'en er selvfølgelig gratis.

App’en er intuitiv, nem og sikker at bruge, og den giver dig mulighed for fx at indstille rumtemperaturen eller ventilationshastigheden. Du kan tilslutte flere ventilationsanlæg til samme app, så du kan styre indeklimaet i hjemmet og et evt. sommerhus. Direkte i App'en kan du navngive dine anlæg, så du nemt kan kende forskel. 

Hvis I er flere personer i husstanden, der skal have adgang til styring, kan du tilkoble flere brugere i samme app.

Lær mere om Nilans App i denne video:

 

Nemt at tilslutte

For at kunne benytte app'en, skal dit ventilationsanlæg være koblet på internettet via en Nilan Gateway. Hvis dit anlæg ikke har en Nilan Gateway, kan du med hjælp fra en af vores Servicepartnere bestille en.

Nilan Gateway forbindes til anlægget og din router, så der bliver skabt en sikker cloudforbindelse mellem anlæg og smartphone.

Du kan downloade Nilans App gratis til mobiltelefonen fra både App Store og Google Play.

 

Overblik

Et godt overblik

Din mulighed for at følge anlæggets drift og tilpasse brugerindstillinger bliver meget nemmere med Nilans App. Du kan blandt andet indstille den ønskede rumtemperatur, det ønskede ventilationstrin samt fugtstyring.

Specielt anvendeligt er det, at du kan se, hvor mange dage, der er til næste filterskift - samt modtager en alarm, hvis datoen er overskredet. Du kan også her ændre på indstillingen for hvor mange dage, der skal gå mellem hvert filterskift. Husk blot at et beskidt filter sænker ydeevnen i dit ventilationsanlæg. 

En anden god information er trendkurver, hvor du kan følge anlæggets drift, rumtemperatur og luftfugtighed en uge bagud. 

 

Et godt tip

I længere perioder, hvor du er væk fra hjemmet på ferie eller lignende, kan du med fordel slukke for produktionen af varmt vand og dermed spare på energiforbruget.

Du kan også se flere tekniske specifikationer for Nilan App'en her.