Ny administrerende direktør i Nilan A/S


Peter vender tilbage til Nilan med ni års værdifuld erfaring fra sin stilling som administrerende direktør i TROX Danmark. I løbet af sin tid hos TROX har Peter opnået betydelig ledelseserfaring og har håndteret lignende opgaver og udfordringer med stor succes. Hans dybdegående forståelse af branchen, kombineret med hans passion for innovation, produkter og bæredygtige forretningsmodeller, gør ham til den ideelle leder for Nilans næste kapitel.

Nilan har været på en spændende rejse i snart 50 år som en familiedrevet virksomhed, grundlagt af iværksætter, opfinder og grundlægger Torben Andersen. Vi er stolte af at kunne fortsætte denne tradition. Peter er søn af Torben Andersen, og med sin indgående forståelse for vores virksomheds værdier og visioner er vi overbeviste om, at Peter vil føre Nilan ind i fremtiden på en innovativ måde, samtidig med at vi bevarer de samme kerneværdier og en fortsat robust forretningsmodel.

Vi vil også benytte lejligheden til at takke Svend Jørgensen for hans indsats de seneste år. Svend har spillet en rolle i at skabe et solidt fundament for Nilan, og vi ønsker ham alt det bedste fremover.

Vi byder Peter Sønderskov hjertelig velkommen tilbage til Nilan og ser frem til et spændende samarbejde. Med Peter ved roret fortsætter vi som en stolt familiedrevet virksomhed med fokus på dansk producerede produkter og bæredygtige løsninger.