Nilan tyverisikring – skab tryghed på byggepladsen


Avanceret tyverisikring sikrer dine installationer
Bruger I meget tid på at sikre værdierne på byggepladser for at undgå tyveri? Vi har taget skridtet videre for at forbedre sikkerheden af vores anlæg. Vores system er nu udstyret med et avanceret låsesystem, der effektivt forhindrer uautoriseret adgang. Hvert Nilan anlæg med CTS400 styring er tyverisikret og omhyggeligt registreret, hvilket gør det lettere at spore og identificere i tilfælde af tyveri. Med præcis sporing via serienumre tilbyder vi ikke kun komfort, men også tryghed på byggepladsen.

I praksis tilsluttes et tyveripanel til anlægget, som enten låser eller låser anlægget op på få øjeblikke. Når anlægget er sikret, er det ikke muligt at få adgang uden koden, som kun udleveres af Nilan. Ventilationsanlægget kan ikke benyttes, når det er låst, men det kan dog fortsætte med at køre i nøddrift i den laveste luftskiftefunktion for at beskytte anlægget og kanalerne. Denne effektive tyverisikring er i særdeleshed smart på byggepladser med mange anlæg.

Nem opdatering til nyeste software version
Tyveripanelet kan også bruges til at opdatere software på ventilationsanlægget, hvilket gør vedligeholdelse mere effektiv. Ved service i en lejlighed kan panelet indstilles til at opdatere software på et anlæg i en anden lejlighed, så man på den måde sparer tid og ressourcer.

Med Nilans tyverisikring har du altså mulighed for at forbedre dine installationer og skabe en højere grad af sikkerhed. Hos Nilan lægger vi stor vægt på at udvikle og levere løsninger, der kan imødekomme og gerne overgå dine forventninger.

Highlights
✔️ Avanceret låsesystem: Vores anlæg er udstyret med et avanceret låsesystem, der effektivt forhindrer uautoriseret adgang.
✔️ Tyverisikring og registrering: Hvert Nilan anlæg er tyverisikret og omhyggeligt registreret, hvilket gør det lettere at spore og identificere i tilfælde af tyveri.
✔️ Sporing via serienumre: Hvert enkelt anlæg er tildelt et unikt serienummer, der muliggør præcis sporing og dokumentation.
✔️ Nem opdatering til nyeste software version.