Lancering af Nilan App


Nilan har udviklet en ny app med smarte funktioner, så du kan styre hjemmets ventilation og varmepumpe direkte fra din mobiltelefon.

App’en er intuitiv, nem og sikker at bruge med mulighed for blandt andet indstilling af rumtemperatur. Du kan tilslutte flere ventilationsanlæg til samme app, så der er kontrol over indeklimaet i fx både hjemmet og sommerhuset.

Det er naturligvis også muligt at koble flere brugere på samme app, så hele familien kan sikre rette indeklima.

”Vores fokus i udviklingsarbejdet har været letheden i at benytte app’en. For mange af vores kunder er indeklima et afgørende element for at trives i sin bolig og ikke blot et krav i bygningsreglementet. Derfor er det vigtigt, at familien nemt kan regulere enkle indstillinger, når der er behov for det,” fortæller Jan Tietze B. Poulsen, Produktchef hos Nilan.

Nilan Bruger App er gratis at downloade og de fleste bolig- og erhvervsanlæg kan bruge den. Det kræver blot, at dit ventilationsanlæg har CTS400 eller CTS602 styring og en Nilan Gateway for at kunne forbinde til internettet. Enkelte anlæg har behov for en softwareopdatering for at få fuldt udbytte af app’en.

 

Læs mere om Nilan app