Compact P2 - alt i én samlet indeklimaløsning


Ved første øjekast ligner Compact P2 det du kender, men du vil snart opdage, at vi har opdateret designet, så det nu fremstår endnu mere strømlinet end før. HMI touch panelet er nu en integreret del af fronten, mens toplågen er med smart magnetlukning, så det er endnu nemmere at skifte filter.
 

Compact P2 modeller

Compact P2 er et multi-anlæg med flere installationer samlet i en kompakt løsning. Derudover kan Compact P2 naturligvis sammenbygges med den velkendte udeluftvarmepumpe AIR9+ og jordvarmepumpe GEO, der sørger for effektiv rumopvarmning i boligen.
 

Ventilation, varmt brugsvand og rumopvarmning

Det nye Compact P2 ventilationsanlæg kan både ventilere din bolig, opvarme den friske indblæsningsluft og sørge for optimal opvarmning af dit brugsvand.

Compact P2 er udstyret med en 180 l varmtvandsbeholder, og den opdaterede og højeffektive modstrømsveksler sørger for optimal varmegenvinding og opfylder alle gældende krav på markedet.

En stor fordel ved at samle alle installationer i én løsning er - foruden en stor pladsbesparelse i teknikrummet - at de styringsmæssigt arbejder sammen og dermed giver optimeret energiforbrug og en samlet energibesparelse.

Compact P2 er optimeret på både udseende og performance, og du får et totaløkonomisk og energieffektivt ventilationsanlæg med lave driftsomkostninger og lang levetid - til gavn for både varmeregningen og vores fælles miljø.

 

 Se tekniske specifikationer, målskitser m.m. for Compact P2