Comfort 350L - energirigtigt og lydsvagt


En af de store fordele ved Comfort 350L er, at det kan installeres i et uudnyttet loftsrum og tager derfor ikke skabsplads i bryggerset.

Et Comfort 350L anlæg fylder ikke meget og ved installation er det desuden muligt at demontere hele frontpladen, så anlægget kun måler 532 mm i dybden, hvilket er en stor fordel, når anlægget skal placeres på loftet.

Den specielle udførsel med alle fire stutse i samme side giver mulighed for alternative placeringer. Comfort 350L fås som venstre version.

Comfort 350L opnår energiklasse A, som er den samlede betragtning af anlæggets effektivitet baseret på varmegenvinding, strømforbrug og styring.

Fås også som Polar version med integreret forvarmelegeme, der forhindrer dannelse af is i varmeveksleren om vinteren og samtidig sikrer kontinuerlig høj varmegenvinding.

Styring af ventilation kan ske direkte fra mobiltelefonen. Når ventilationsanlægget er koblet på internettet via en Nilan Gateway, kan du styre anlægget ved hjælp af app'en. Den kan naturligvis downloades gratis til mobiltelefonen i både App Store og Google Play.