Combi 400 Polar Top - energivenlig og kompakt


Ventilation, komfort varme og komfort køling i én enhed

Combi 400 Polar Top kombinerer ventilation, komfort varme og komfort køling i en pladsbesparende enhed, der udover at kræve et minimum af plads, sørger for at opretholde en konstant og ensartet temperatur i boligen. Avanceret styringsteknologi optimerer energiforbruget og sikrer samlet energibesparelse.

To varmegenvindingsteknologier – passiv og aktiv - bidrager til en effektiv varmegenvinding. Combi 400 Polar Top er udstyret med både en højeffektiv modstrømsveksler, der sikrer optimal varmegenvinding, og en indbygget varmepumpe, som regulerer temperaturen (opvarmer eller køler på indblæsningsluften) efter behov.

Indbygget frostsikring

Den nye Combi 400 Polar Top har en integreret forvarmeflade, der effektivt forhindrer dannelse af is i varmeveksleren om vinteren. Forvarmefladen sikrer, at den udetemperatur, der tilføres anlægget, ikke kommer under -3 ºC. Desuden regulerer forvarmefladen gradvist for at undgå unødvendigt energiforbrug, samtidig med at den er med til at sikre en kontinuerlig høj varmegenvinding.

HMI-panel og gateway medfølger

Styring af ventilation og varmepumpe kan ske via HMI-panelet eller direkte fra mobiltelefonen. Når ventilationsanlægget er tilsluttet internettet via en Nilan Gateway, kan det betjenes via en app, der kan downloades gratis fra både App Store og Google Play.

Optimer dit produktudvalg og tilbyd dine kunder det bedste inden for ventilation og varmegenvinding med Combi 400 Polar Top.