Kvalitetssikring

Alle dele af vores ventilationsanlæg og varmepumper, lige fra plader til ventiler, bliver bogstaveligt talt testet på alle leder og kanter igennem hele produktionsprocessen.

Alle anlæg testes i drift

Vores kvalitetssikringsrutiner og ikke mindst den driftstest, alle vores anlæg bliver udsat for, inden vi sender dem ud ad døren, sikrer, at Nilan følger de kvalitetskrav, der eksisterer på markedet. Vi går dog ofte et skridt eller to mere i bestræbelsen på at leve op til vores egne høje krav. Der er derfor også kun reklamationer på 0,8 % af vores anlæg – et tal vi i øvrigt har sat os for at halvere.
 

Stor erfaring betyder stor ekspertise

Vores produktionsteam af medarbejdere er uddannet til at producere lige præcis vores type anlæg. Det sikrer et højt kompetenceniveau og deling af den viden, vi har opnået gennem de mange år, vi har været på markedet. Medarbejderne ved og forstår, hvorfor selv små detaljer er vigtige, som for eksempel at der ikke må komme støv i kølesystemet, da det kan nedbryde anlægget. 
 

Læring og forbedring konstant i fokus

Ingen er fejlfri, og vi er ikke blege for at tage det til os og lære af det, når der er noget, vi kan gøre bedre. Vi arbejder dermed konstant på at forbedre virksomheden som helhed og ikke mindst kvaliteten af vores ventilations- og varmepumpeløsninger – i særdeleshed i kraft af effektivitetsoptimering i produktionen ved hjælp af målinger, dialog og opfølgende evalueringer.