Er du privatkunde?

Har du behov for information om vores produkter eller ønsker du at diskutere specifikke detaljer, henviser vi dig gerne til vores dygtige forhandlere og servicepartnere. De er eksperter i Nilan-produkter og vil gerne hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit Nilan-anlæg eller ønsker at indgive en reklamation inden for garantiperioden, beder vi dig venligst om at kontakte det firma, hvor du har købt dit anlæg. Dette gælder også, hvis du har erhvervet dit Nilan-anlæg via internettet. Vores partnere er til rådighed for at yde den nødvendige support og vejledning.

Nilan er en produktionsvirksomhed ikke direkte sælger til private kunder. Vores primære mål er at levere kvalitetsløsninger gennem vores partner-netværk.


Er du erhvervskunde?

Hvis du som erhvervskunde har behov for information om Nilans produkter, installation, projektering, prissætning eller relaterede emner, så står vores Serviceafdeling og Salgsafdeling klar til at assistere dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan imødekomme dine henvendelser og bistå dig på bedst mulig vis.

Reservedele til ældre anlæg hjælper vi også gerne med.

Vores åbningstider er:
mandag-torsdag kl. 7.30-16.00
fredag kl. 7.30-14.00 


Nilan A/S - Nilanvej 2 - 8722 Hedensted

Tlf: +45 76 75 25 00
Mail: nilan@nilan.dk