Esperhave

Esperhaves overordnede vision er at skabe en bebyggelse, der indeholder kvaliteter fra både rækkehusbebyggelsen og bofællesskabet

Nilan Comfort 302 Top

Bebyggelsen tilbyder med sine private haver den intimitet, der er kendetegnet ved at flytte i rækkehus i forstaden, samtidig med at de generøse fællesarealer giver mulighed for et rigt lokalmiljø mellem husene.

Esperhave er udformet som en række klyngehuse, der forskydes let for at skabe variation i bygningsudtryk og uderum. Klyngehusene adskiller ankomstarealerne fra de grønne fællesområder i midten af bebyggelsen.

Ankomst sker ad to stilleveje fra henholdsvis nord og syd. Det er ambitionen at ophæve grænsen mellem hårde og bløde trafikanter for at skabe et ankomstareal med plads til leg og ophold, hvor bilisterne automatisk tager hensyn til fodgængere og cyklister. 

De 34 boliger varierer i størrelsen 105 - 135 m2 og spænder over 1, 1 1/2 og 2 plan. Det gør dem ideelle til alle aldersgrupper, såvel yngre som ældre.

Nilans Comfort 302 Top blev valgt, fordi man ønskede et aggregat, der giver et lavt energiforbrug og som samtidig kun bruger ganske lidt plads til installationen.​

Comfort 302 Top kan placeres inde i et normalt 60 x 60 cm skab og kan derfor gemmes væk, hvilket giver en pæn installation.

Det lave lydniveau betyder også, at der ikke skal laves yderligere tiltag for at overholde lovgivningen.

Læs mere om Comfort 302 Top

Bygherre..........: Esperhave A/S
Entreprise.........: DVKT ApS

Placering..........: Espergærde - Danmark

 

Relaterede artikler