Markedsorienteret fokus

Nilan sætter kunden i centrum: Vi lytter til vores kunder, og vi opfylder deres behov gennem et konstant fokus på at udnytte de muligheder, teknologien giver.
 

Med løftet om en optimal løsning 

At løse dine behov er vores fornemmeste opgave, og vi tror på, at vi kun kan komme i mål ved at indgå i dialog. På den måde sikrer vi, at du ikke kun får et anlæg, men også en løsning.

Vi går grundigt til værks i alle projekter, som vi er involveret i. Vi anser først projektet for afsluttet, når det hele kører, som det skal, og vi er sikre på, at vi efterlader dig med den mest optimale og velfungerende løsning. Med Nilan-navnet følger et løfte om, at du får den løsning, der passer til netop dine behov – hverken mere eller mindre. Og det løfte har vi tænkt os at holde. Derfor er Nilans ventilationsanlæg og varmepumper også altid tilpasset markedets behov, lovgivning og nye energikrav. 
 

Stærk sparrings- og rådgivningspartner 

Nilan er en stærk sparrings- og rådgivningspartner, takket være vores know-how inden for byggebranchen. Vi tror på, at det ikke er nok at vide noget om ventilations- og varmepumpeanlæg. For at komme i mål og sikre dig den bedst mulige løsning, er det nødvendigt, at vi er garvede rotter, når det kommer til viden om bygningen som helhed og dens omgivelser. Et Nilan-anlæg skal være en integreret del af en bygning og ikke et plus i margenen. Vi har helheden i fokus og skaber hele løsninger.