Bæredygtigt fokus

Lige siden dag et har det ligget os dybt på sinde at give vores kunder ventilationsanlæg og varmepumper, der ikke kun giver et sundt indeklima og en lavere varmeregning gennem varmegenvinding, men også er bæredygtige og miljørigtige. Det fokus har vi holdt ved, fordi vi tror på, at vi alle har et ansvar, når det kommer til vores klodes fremtid.

Energioptimering er ikke et tilvalg, men en nødvendighed i vores øjne og dermed også i vores anlæg. Det drager både du og miljøet fordel af. Vi tror på, at vi altid kan gøre det bedre, når det kommer til at sikre vores kommende generationers eksistens. Det indebærer blandt andet, at vi agerer nu, og ikke når det er for sent. En proaktiv og langsigtet strategi og tilgang er vejen frem. Hertil kommer nødvendigheden af at skifte fra en afhængighed af fossile brændstoffer til vedvarende energi såsom solvarme og jordvarme. 
 

Energibesparelser et centralt aspekt i alt, hvad Nilan gør 

Nilans ventilationsanlæg og varmepumper er per definition energibesparende. Men det er ikke nok for os: Vi arbejder hele tiden på at øge effektiviteten af vores løsninger og dermed mindske energiforbruget. Vi har derfor ikke alene vores kunders nuværende men også deres fremtidige behov i tankerne i udviklingen af vores anlæg.

Nilan har altid været stærke på stor intern viden og et fremsynet udviklingsteam, som har et konstant fokus på optimering samt udnyttelse de muligheder teknologien tilbyder.

Samtidig er det ikke kun vores produkter, der er miljøvenlige. Vi inkorporerer også energibesparelser i vores produktion blandt andet gennem løbende tiltag til minimering af spild og optimering af processer. 
 

Aktiv deltagelse i miljødebatten 

Hos Nilan deltager vi ofte i projekter, der fokuserer på energirigtigt byggeri og i særdeleshed passivhuse. At påvirke, hvilken vej vinden blæser på området både hvad angår politik og teknologi, ligger Nilan dybt på sinde. Vi involverer os derfor gerne i miljødebatten generelt, heriblandt gennem medlemskaber i relevante organisationer inden for lavenergiområdet. Vi har en holdning og går gerne i dialog, ikke med det formål at få ret, men at få resultater på bordet.