Det decentraliserede koncept

Vælges der et decentraliseret ventilationssystem med varmegenvinding, bliver der i bund og grund installeret en parcelhusløsning i hver lejlighed. Lejlighederne bliver udstyret med et lukket ventilations- og varmesystem, inklusive separat luftfordeling. Teknikrummet er lejlighedens 'hjerte', hvorfra ventilationsaggregatet regulerer indeklimaet ved at suge stillestående og indelukket luft ud og erstatte den med frisk, filtreret og opvarmet luft.

Nilan tilbyder adskillige løsninger for at imødekomme forskellige behov og budgetter - fra den helt basale løsning, der opfylder gældende lovkrav, til den avancerede Compact P-løsning, hvor vi tilbyder en bred vifte af funktioner, inklusive produktion af varmt brugsvand og muligheden for komfort køl.

Fælles for alle løsninger er, at de kan styres individuelt, hvilket giver optimal komfort for beboerne i deres eget hjem. Derudover bliver hver lejligheds energiforbrug målt individuelt, så beboerne kun betaler for deres eget forbrug. Miljøet får samtidig en hjælpende hånd, da energiforbruget i decentraliserede systemer er lavere end i centraliserede systemer.
 Klik på billedet for at åbne det i stort format

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
13. - 15. april 2021

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik