Nyheder

Se også vores nyhedsarkiv

Specialbeslag til 142 ungdomsboliger

16-09-2014 | Ved byggeriet af 142 ungdomsboliger i Aalborg var der behov for skræddersyede vægbeslag og en speciel kondensafløbsløsning til ventilationsanlægget. Nilan sprang til og skaffede Nørhalne VVS det, de havde brug for.

Nørhalne VVS A/S er et større VVS-firma med ca. 35 ansatte og stor erfaring med større entrepriser. Et af deres nyligt udførte projekter bestod i at installere ventilationsanlæg med tilhørende emhætter i 142 ungdomsboliger, som Plus Bolig og CALUM A/S netop er ved at opføre i Aalborg. Her faldt valget på CT150-anlæggene fra Nilan; et ventilations- og varmegenvindingsanlæg med kompakte mål, der gør det særligt velegnet til lejligheder.

Valgte efter energiforbrug, lyd og fysiske rammer
Johnny Nielsen, entreprisechef hos Nørhalne VVS, fortæller: ”Efter vi vandt entreprisen hos HP Byg, der er totalentreprenør på projektet, gik vi straks videre til at projektere bygningen. Her valgte vi ventilationsanlæggene CT150 fra Nilan, blandt andet fordi de energimæssigt er et godt valg, har gode lyddata, og passede godt ind i projektets fysiske rammer.”

Fik skræddersyet beslag hos Nilan
Netop hvad angår de fysiske rammer var der dog en ekstra krølle på halen ved dette projekt, da anlæggene skulle monteres i forbindelse med lejlighedernes badekabiner. ”I den sammenhæng var der behov for både skræddersyede beslag og for en specialløsning til kondensafløbet,” fortæller Johnny. ”Heldigvis var Nilan friske og sprang til med det samme: de fik fremstillet nogle prøver, som kunne testes, og inden længe havde vi præcis de specialløsninger, der skulle til for at løse opgaven.”

Specialløsningerne gjorde det muligt at installere de ønskede anlæg i de moderne, kompakte ungdomsboliger, som står færdige ultimo oktober 2014.

Kilde:
Brødrene Dahls VVS blad fra september 2014Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Lillestrøm, Norge
16. - 19. oktober 2019
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik