Nyheder

Se også vores nyhedsarkiv

Nilan A/S overtager Nilan Sverige AB

23-04-2014 | Nilan A/S har pr. 1. marts 2014 overtaget ejerskabet af Nilan Sverige AB. Nilan A/S har overtaget ejerskabet af det svenske datterselskab fra Fredrik Engdahl.

Fredrik har været ansvarlig for Nilan Sverige AB i de seneste to år. I den periode har Fredrik anvendt sin ekspertise indenfor forretningsudvikling til at få vendt udviklingen i Sverige til noget positivt. I samme periode har daglig drift og vedligeholdelse af det svenske marked også fyldt meget, hvorfor det har været svært at fokusere på vækst samtidig med at vedligeholde markedet.

Ved Nilans overtagelse af Nilan Sverige AB vil der ske en central styring med flere kræfter bag, som kan assistere med den daglige vedligeholdelse og service i Sverige. Herved bliver det muligt at vedligeholde det eksisterende marked i Sverige samtidig med, at der sker en fortsat markedsudvikling. Ved overtagelsen af Nilan Sverige AB, sker der samtidig yderligere fremskridt i Nilan A/S’ vækstplan med at være etableret via egne selskaber på nærmarkederne i Skandinavien og Tyskland.

Nilans Nordiske Salgsdirektør Brian Hansen bliver ansvarlig for Nilan Sverige AB, og der søges i øjeblikket efter en Key Account Manager til Sverige, som skal stå for den fortsatte markedsudvikling

Nilan vil fremadrettet fokusere på fortsat vækst i Sverige, hvor fokus er på at øge markedsandelen og markedsføre Nilans produktprogram inden for ventilation, varmepumpepumper og luftfordeling til etagebyggeri og typehusfirmaer.

Se pressemeddelelsen her.

 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Lillestrøm, Norge
16. - 19. oktober 2019
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik