Nyheder

Se også vores nyhedsarkiv

Optimeret 3 kW’s jordvarmepumpe til Compact P

24-04-2014 | Vi har videreudviklet på vores 3 kW’s jordvarmepumpe, der er integreret i Compact P anlægget, og kan nu præsentere vores seneste skud på Compact P-stammen – Compact P GEO 3.

Compact P GEO 3 er en yderst energieffektiv totalløsning, som er langt mere effektiv end traditionelle varmepumper med en konstant (on/off) ydelse. Takket være den variable kompressor, anvender jordvarmepumpen aldrig mere energi end nødvendigt. Resultatet er en høj COP på 4,5 og SCOP på 5,17 ifølge test udført af Dansk teknologisk institut (iht. EN14511). Varmepumpen forventes at blive kategoriseret som et A+++-produkt, da det lever op til de Ecodesign Direktivet, hvor jordvarmepumper med en SCOP > 4,38 bliver tildelt A+++ energimærket.

Et anlæg fyldt med fordele

Foruden den høje COP på 4,5 og SCOP på 5,17, tilbyder Compact P GEO 3 også et variabelt kapacitetsspænd fra 0,5 kW til 3 kW samt en nem installation, og dette er kun nogle af de fordele som Compact P GEO 3 tilbyder. Anlægget er resultat af vores fortsatte udviklingsarbejde med vores Compact P-løsning, som rummer masser af potentiale og muligheder i et samlet kabinet.

Compact P GEO 3 er en særdeles energivenlig totalløsning med en meget høj virkningsgrad. Det beviser officielle test, der er gennemført med enestående resultater. Kategoriseringen ”totalløsning” betyder, at Compact P GEO 3 samler ventilation, produktion af varmt brugsvand og rumopvarmning i et enkelt kabinet.

Da jordvarmepumpen bliver integreret i Compact P-anlægget, skiller totalløsningen sig ud ved at kombinerer ventilation, produktion af brugsvand i et samlet kabinet, der svarer til et amerikaner-køleskab i størrelsen. Det betyder, at løsningen er let at installere, ikke optager ret meget plads og dermed bliver en anonym men betydelig installation i boligen.

En del af Danmarks bedst sælgende vej i 2013

Den nyopførte vej Tunegårdsvænget i Greve Kommune som kun består af klimahuse er den bedst sælgende vej i Danmark i 2013. Alle husene på vejen er forsynes med Nilan Compact P GEO 3, hvilket giver vejens beboere grønne besparelser, som sikrer dem lave omkostninger til vand og opvarmning af boligen. De fleste husejere på vejen vil reducere deres udgifter til vand og varme med op til tre fjerdedele, hvor de vil gå fra en årlig udgift til vand og varme på 20.000 til en årlig udgift på 5.000 kr.

Læs mere om Tunegårdsvænget her.

Fås også i en udgave, der er optimal til brug i kolde klimaer

Compact P GEO 3 kan også fås i en Compact Polar GEO 3 udgave som er optimalt til brug i kolde klimaer. Foruden den indbyggede jordvarmepumpe, er anlægget ydermere udstyret med en indbygget forvarmeflade, der beskytter anlæggets modstrømsveksler mod tilisning, der kan opstå i årets kolde perioder på grund af kondens skabt i modstrømsveksleren.

 

Læs mere om Compact P GEO her.

 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Lillestrøm, Norge
16. - 19. oktober 2019
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik