Nyheder

Se også vores nyhedsarkiv

Vi udvider vores populære Comfort-serie med en ny pladsbesparende model – Comfort CT150

02-10-2013 | 1. oktober lancerede vi et nyt medlem til vores populære Comfort-serie. Comfort CT150 er et energieffektivt ventilations- og varmegenvindingsanlæg med en pladsbesparende konstruktion. Dette gør anlægget særligt velegnet til nybyggeri og renovering af lejligheder, sommerhuse og rækkehuse, hvor indbygningspladsen er begrænset.

Det nye Comfort CT150 anlæg er den seneste tilføjelse til vores populære Comfort-serie. Comfort CT150 er resultatet af to års research af eksisterende boligbyggeri med det formål at udvikle et energieffektivt ventilations- og varmegenvindingsanlæg specialdesignet til lejligheder.

Anlægget er særligt velegnet til både nybyggeri og renovering af boliger, hvor indbygningspladsen er begrænset. Grundet anlæggets kompakte konstruktion, er det nemt at indbygge og kan monteres både på væg og i loft med det medfølgende monteringsbeslag. I større boliger som f.eks. parcelhuse er det muligt at anvende Comfort CT150 som et decentralt-anlæg med to anlæg i en bolig. Dette vil minimere udgiften til kanalføring samt reducere varme- og tryktabet i kanalerne set i forhold til et enkelt traditionelt ventilations- og varmegenvindingsanlæg.

Comfort CT150 kan bestilles med en modstrømsveksler i enten polystyren eller aluminium. Polystyren modstrømsveksleren giver den højeste temperaturvirkningsgrad på op til 97 % i hht. DS 447, og aluminiums modstrømsveksleren giver det laveste energiforbrug til ventilatorerne. Anlægget kan vælges med to betjeningspaneler: et displaybetjeningspanel eller et trinregulerbart betjeningspanel.

Til Comfort CT150 fås vand- eller el-eftervarmeflade, el-forvarmeflade, EM-box og G4- samt F7-filtre.

Læs mere om Comfort CT150 her.

 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Lillestrøm, Norge
16. - 19. oktober 2019
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik