Nyheder

Se også vores nyhedsarkiv

Nyt passivhus-certificeret Comfort anlæg ser dagens lys

19-03-2013 | Nilan lancerer i dag et nyt medlem til vores populære Comfort-serie. Det nyeste skud på stammen, Comfort CT300, er blevet certificeret til passivhuse og lever i dag op til de kommende 2020-krav.

Det nye Comfort CT300 ventilations- og varmegenvindingsanlæg er den seneste tilføjelse til vores populære Comfort-serie. Anlægget er certificeret til passivhuse og lever allerede i dag op til de kommende og skærpede 2020-krav omkring varmegenvinding og energiforbrug. Comfort CT300 er i top 3 blandt 66 tilsvarende passivhus-certificerede anlæg set i forhold til energiforbruget. Comfort CT300 egner sig perfekt til alle former for lavenergibyggeri med et luftskiftebehov på op til 400 m3/h.

En optimeret konstruktion har gjort det nemmere at installere og servicere anlægget, da målestudsene til indregulering sidder udvendig og der er nem adgang til alle komponenter. Varmeveksleren, ventilatorerne og styringen kan alle tages ud ved at løsne blot én eller 2 skruer. Et nydesignet G4 kasettefilter kan ligeledes hurtigt tilgås og skiftes uden nogen form for værktøj.

Til Comfort CT300 fås endvidere CO2 føler, el – eller varmeflade samt pollenfilter. Comfort CT300 er til vægmontage i for eksempel et bryggers, hvor det kan placeres i et skab eller på væggen. Nilans Comfort-serie omfatter også modeller til liggende installation på loft eller i kip.

Læs mere om Comfort CT300 her.

 

 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Lillestrøm, Norge
16. - 19. oktober 2019
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik