Nyheder

Se også vores nyhedsarkiv

Ny løftevogn til Comfort 300 trækker det tunge læs

22-11-2012 | Med Nilans nye løftevogn til installation af loftsmodellen Comfort 300 kan du placere løsningen hurtigt og nemt uden at skulle foretage tunge, farlige og ulovlige løft. Løftevognen er den første af sin slags på markedet og er godkendt af Arbejdstilsynet.

 

Installationen af ventilationsanlæg til placering på et loft er ofte forbundet med udfordringer omkring anlæggets vægt og grænsen for, hvor meget du eller dine medarbejdere må løfte og hvordan.

Nilans nye løftevogn løser dette, idet den gør det muligt at hejse anlægget op ad en standard loftsstige via et hejsespil uden at foretage tunge, farlige og ulovlige løft.

Første af sin slags på markedet

- Løftevognen er beregnet til vores populære ventilationsløsning med passiv varmegenvinding, Comfort 300, og er det første stykke værktøj på markedet, der er CE mærket i henhold til Maskindirektivet (2006/42/EF). Løftevognen imødekommer Maskindirektivets sikkerhedskrav til håndtering af sådanne anlæg i forbindelse med installation i eksisterende huse gennem en almindelig loftslem, fortæller Brian Hansen, nordisk salgsdirektør i Nilan.

Eftersom Comfort 300 er beregnet til loftsinstallation, er anlæggets dimensioner tilpassede målene på en standard loftlem og -trappe. Comfort 300 vejer 45 kg, hvilket sætter nogle grænser for manuel håndtering. Løftevognen tilbyder her en sikker og arbejdsmiljø-forsvarlig håndtering, når Comfort 300 anlægget skal installeres på et loft med trappeadgang. Anlægget er nemt at placere på og tage af vognen, der ikke fylder mere end en sammenklappet stige. Den er derfor ikke kun nem at bruge, men også nem at transportere og opbevare.

CE-mærket løftevogn

- Nilan har udviklet og testet anlægget i samarbejde med arbejdsmiljøeksperter, og løftevognen imødekommer kravene i Maskindirektivet og krav fra Arbejdstilsynet, som installatørerne møder i deres hverdag rundt om på byggepladserne. Med deltagelse af eksterne sparringspartnere i udviklingsprocessen blev løsningens sikkerhedsniveau løftet en tand højere op, og vi kan nu sige uden at tøve, at vognen opfylder alle gældende krav, fortæller Brian Hansen.

Med løftevognen undgår du ikke kun arbejdsskader men også risikoen for at blive pålagt påbud eller bøder.

Læs mere om Comfort 300

 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Lillestrøm, Norge
16. - 19. oktober 2019
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik