Nyheder

Se også vores nyhedsarkiv

Nyd kulden om sommeren og varmen om vinteren

19-12-2016 | Med Combi Polar får du ventilation samt komfort varme og køl. Det betyder, at du om sommeren kan få kølet din bolig og opvarmet den om vinteren.

Combi Polar fås som horisontal anlæg (Combi 302 Polar) eller som topanlæg (Combi 302 Polar Top). Disse unikke ventilationsløsninger er med til at dække et endnu bredere behov for både ventilation, varme og køl.

Combi Polar er en avanceret ventilationsløsning, som er udstyret både med en modstrømsveksler og varmepumpe, der udnytter 100 % af den udsugede energi. Først ledes luften igennem modstrømsveksleren, som udnytter ca. 85-95 % af den udsugede energi. Herefter ledes luften igennem varmepumpen, som udnytter den resterende energi til enten yderligere opvarmning eller køling af tilluften. 

Varmepumpen giver mulighed for, at køle udeluften om sommeren med op til 12 °C. Det virker dog ikke som et airconditionanlæg, på grund af det lave luftskifte i boligen, men ved afkøling nedbringes luftfugtigheden i tilluften, hvilket giver et mere behageligt og komfortabelt indeklima i boligen, selv ved høje indetemperaturer. 

Om vinteren kan tilluften opvarmes helt op til 34 °C, og dermed bruges til opvarmning af lavenergihuse, eller sikre en fast høj tillufttemperatur i almindelige huse.

Alle Combi anlæg har indbygget forvarmeflade til frostsikring af modstrømsveksleren i årets kolde perioder, hvilket sikrer en stabil drift af anlæggene året rundt.Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Lillestrøm, Norge
16. - 19. oktober 2019
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik