Nyheder

Se også vores nyhedsarkiv

Nilan har fået tildelt Klimahaus certifikat

05-02-2016 | Klimahaus certifikatet har til hensigt at give brugeren oplysninger til at vælge den rette ventilationsløsning

På Klimahaus 2016 i Bolzano, repræsenteret ved Nilans italienske Partner EXRG SRL blev følgende Nilan produkter tildelt det eftertragtede Klimahaus kvalitetscertifikat: CT 150, CT300 og Compact P.

Klimahaus certifikatet har til hensigt at give brugeren oplysninger til at vælge den rette ventilationsløsning. Certifikatet er med til at gøre markedet mere gennemsigtig og informere om de krav, som stilles til kvaliteten på mekanisk ventilation. 

For at kunne komme i betragtning til et Klimahaus certifikat, er der en række områder, hvorpå anlæggene vurderes ud fra: varmegenvinding, fugtighed, strømforbrug, filtrering, akustik og utætheder.

Klimahaus er en organisation, svarende til Passive House Institut, som certificerer teknologier til nZEB (nearly Zero Energy Building).

På Klimahaus 2016 var Compact S udstillet som den bedste kompakt enhed ved ‘Insight Project’. I dette projekt præsenteres ’best of class’ løsninger som Klimahaus anbefaler deres arkitekt – og ingeniørpartnere.

 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Lillestrøm, Norge
16. - 19. oktober 2019
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik