Nyheder

Se også vores nyhedsarkiv

Nilan leverer ventilationsløsninger til Fremtidens Hjem

19-11-2019 | Man kan "tale" med sit hus uanset hvor man befinder sig i huset eller om man er på ferie i et andet land.

Eurodan-huse har opført boligen Fremtidens Hjem, hvor de fleste af husets funktioner kan betjenes via en smartphone eller ved brug af stemmestyring. Man kan "tale" med sit hus uanset hvor man befinder sig i huset eller om man er på ferie i et andet land. Det giver en unik mulighed for hele tiden at kunne sikre sig, at alt er, som det skal være, når man ikke er hjemme.

Fremtidens Hjem vil være det første sted i Danmark, man vil kunne opleve alt dette samlet ét sted i et helt, funktionsdygtigt hus. Nilans unikke ventilationsløsning Combi Polar er installeret i Fremtidens Hjem er med til at dække et endnu bredere behov for både ventilation, varme og køl til boligen. 

Combi Polar er avanceret ventilationsløsning, som er udstyret både med en modstrømsveksler og varmepumpe, der udnytter 100 % af den udsugede energi. Først ledes luften igennem modstrømsveksleren, som udnytter ca. 85-95 % af den udsugede energi. Herefter ledes luften igennem varmepumpen, som udnytter den resterende energi til enten yderligere opvarmning eller køling af tilluften.


Combi Polar fås i 3 versioner - se mere her
 

Læs mere om Fremtidens Hjem her

 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
7. - 9. Oktober 2020

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik