Arkiv

125 + 70 anlæg = godt på vej til energirigtige almennyttige boliger

01-02-2011 | Nilans VP 18 Compact er valgt som ventilation- og varmegenvindingsløsning til Danmarks største almennyttige lavenergibolig-projekt. Med en ny ordre på 70 anlæg er i alt 195 øremærkede til projektet indtil videre – og det er kun de første tal i den ligning.

Fremtidens almene boliger skal være energivenlige, og KAB, der er Danmarks største almennyttige boligadministrator, går i front for den miljørigtige udvikling med Nilans VP 18 Compact som boligernes hjerte – endda hele 195 af slagsen.

Med projekt ”AlmenBolig+” ønsker KAB at tilbyde et sundere indeklima og en lavere varmeregning til en lav husleje. Scandi Byg bygger boligerne, og indtil videre er der bestilt 125 anlæg til et byggeri Hvidovre. Dertil kommer en ny ordre på 70 anlæg til et byggeri i Køge.

I alt 650 boligere med sundt indeklima og lav varmeregning

I de kommende år skal op til 650 boliger bygges af Scandi Byg til projektet. Ved at vælge Nilans VP 18 Compact som standard ventilations- og varmegenvindingsløsning, samles ventilations- og varmebehovet – både hvad angår opvarmning af bolig og brugsvand – i én løsning. Ydermere er vores NilAIR-system valgt som luftfordelingsløsningen.

Stærkt team sikrede udvælgelse i udbudsrunde

KAB sendte ”AlmenBolig+”-opgaven i EU-udbud i 2009, og projektet, som Scandi Bygs konsortium præsenterede, blev valgt som det bedste. Scandi Bygs konsortium består udover Nilan af ONV Arkitekterne og de rådgivende ingeniørfirmaer Bascon A/S og Ellehauge & Kildemoes.

Læs mere om projektet AlmenBolig+ på KAB’s hjemmeside

Læs mere om VP 18 Compact og NilAIRTilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
7. - 9. Oktober 2020

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik