Arkiv

Få et sundere indeklima med 12 simple tips

19-04-2012 | Et sundt indeklima handler om mange ting, men i særdeleshed den luft, vi indånder. Det forlænger ikke kun en bygnings levetid, men forbedrer også beboernes helbred og velvære. idényt har samlet 12 simple tips til, hvordan du ved blot at ændre nogle få af dine daglige vaner kan komme meget tættere på en optimal luftkvalitet.

Med de rigtige tiltag kan du sikre et sundt indeklima til gavn for både mennesker og bygningen ved at optimere luftkvaliteten i dit hjem.

For at hjælpe dig godt på vej har idényt samlet 12 simple tips, der hjælper dig med at eliminere risikoen for at indånde skadelige kemikalier og gasser, reducere fugtniveauet, øge luftcirkulationen og sikre rensning af luften. Du kan læse dem alle, der blandt andet omhandler korrekt brug af emhætten og rengøringsmidler samt placering af elektronik, på www.idenyt.dk.

Tag det sunde indeklima et skridt videre

Fælles for de 12 tips er vigtigheden af at sikre et konstant og tilstrækkeligt luftskifte. Selvom man kommer langt med at ændre sine vaner i dagligdagen, kan du med et ventilationsanlæg med varmegenvinding sikre et helt optimalt indeklima på alle tider af døgnet, der er tilpasset boligen og beboerne. Samtidig kører det helt af sig selv, så du ikke behøver at bekymre dig om indeklimaet i dagligdagen, men bare kan nyde den friske luft.

Læs mere under Boligløsninger > Ventilation
 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
7. - 9. Oktober 2020

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik