Arkiv

Nilan-løsning med på den britiske regerings liste over energivenlige produkter

02-03-2012 | Ventilations- og varmegenvindingsløsningen Comfort 300 Top er blevet optaget på den officielle liste over produkter, der overholder det britiske bygningsreglement. At anlægget er at finde på listen beviser dets høje energieffektivitet, der også er testet af organisationen, som står bag listen.

Den mest populære model i Storbritannien af vores ventilationssystemer med varmegenvinding i Comfort-serien, Comfort 300 Top, er blevet godkendt til installation i nybyggede boliger i landet. Det sker, efter at officielle test har vist en varmegenvindingsgrad på 90%.

Godkendelsen betyder, at Comfort 300 Top er optaget på den såkaldte Appendix Q-liste, der er en del af den britiske regerings vurderingsprocedure for energivurdering af boliger (SAP). SAP stiller strenge krav til energieffektiviteten i alle nybyggerier. Kun produkter på Appendix Q-listen kan inddrages og klassificeres i forhold til proceduren. Efter at Comfort 300 Top er kommet på listen, kan arkitekter og rådgivende ingeniører nu tilgå og bruge anlæggets ydelsesdata og dermed sikre, at huse, hvori Comfort 300 Top er installeret, lever op til det britiske bygningsreglement.

At Nilan søgte om at komme med på listen er en direkte konsekvens af vores stigende aktiviteter på det internationale marked for ventilations- og indeklimaløsninger:

- Når man som vi agerer på det internationale marked og dermed inden for de varierende rammer, de forskellige nationale reglementer giver, er det nødvendigt at sikre godkendelser såsom den, vi har fået gennem SAP. Vi er glade for at kunne konstatere, at det er lykkedes, endda med så fremragende testresultater, udtaler key account manager i Nilan Philip Dahl.

Meget mere end kun ventilation

Comfort 300 Top sikrer ikke kun et sundt indeklima i kraft af mekanisk, balanceret ventilation med varmegenvinding, hvor energien i fraluften bruges til at opvarme tilluften. Løsningen leveres også standard med en automatisk bypass-funktion, der giver komfort køl i sommermånederne, og en fugtsensor, der sikrer et behageligt fugtniveau. Derudover styres anlægget via en programmerbar styring, der er nem at bruge og gør beboerne i stand til at vælge imellem og indstille tre forskellige ugeprogrammer.

Læs eller download informationer om Comfort 300 Top

Læs mere om Appendix Q på www.sap-appendixq.org.uk (kun tilgængelig på engelsk)Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
7. - 9. Oktober 2020

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik