Arkiv

Stort slovensk typehusfirma vælger Compact P UVP til sit første passivhus

17-01-2012 | En stor producent af præfabrikerede træhuse i Slovenien har valgt Nilans Compact P UVP til at udgøre hjerte og lunger i dets første passivhus. Ordren er et bevis på potentialet for totalløsningerne i Compact P-serien, og at Nilan har fået et solidt fodfæste på endnu et marked.

Siden lanceringen af Compact P i 2010, har den passivhus-certificerede totalløsning fået foden indenfor på en række markeder, idet den er blevet adskillige typehusfirmaers foretrukne ventilations- og varmeløsning til lavenergi- og passivhuse.

Turen er nu kommet til Slovenien, eftersom Rihter, en stor producent af præfabrikerede træhuse, har valgt Compact P UVP som virksomhedens første passivhus’ hjerte og lunger.

- Compact P’s potentialer rækker ikke kun ud over grænser, men også barrierer såsom lokal lovgivning. Rihter-ordren er den nyeste i rækken, der beviser dette. Slovenien er et nyt marked for os, men med Compact P, understøttet af resten af vores produktprogram af kvalitetsløsninger, har vi skabt en permanent tilstedeværelse og en god ordrebeholdning, fortæller key account manager Sabrina Arnautovic.

Intet behov for supplerende varmekilder

Compact P UVP inkluderer en udeluft-varmepumpe, UVP, som sikrer, at løsningen dækker alle ventilations-, opvarmnings- og kølebehov i huset. Den er let at installere og har et så lavt energiforbrug, at det kan klassificeres som et passivhus uden supplering fra andre varmekilder. Sammen med installationen af solceller betyder det, at huset er selvforsynende i energi.

Fem funktioner i én ventilations- og varmeløsning

Compact P er certificeret som passivhus-komponent som en ud af kun få totalløsninger i verden, fordi den er ekstremt energivenlig takket være kombinationen af ventilation med aktiv og passiv varmegenvinding, komfort køl, komfort varme, produktion af varmt brugsvand og opvarmning.


Om passivhus-standarden

Et passivhus forbruger et minimum af energi til opvarmning og køl. Mere specifikt er det årlige forbrug på mindre end 15 kW/m2.

Dette er muligt takket være dels husets konstruktion og dels installationen af et ventilationssystem med varmegenvinding, der fungerer som husets hjerte og lunger ved at lade den meget tætte bygning ånde og udnytter energien i fraluften. Resultatet er et sundt indeklima, og at behovet for supplerende opvarmning reduceres markant til gavn for husejeren i form af en lavere varmeregning, samtidig med at miljøet beskyttes.

Læs mere om passivhus-konceptet på www.passivhuscenter.dk


Læs mere om Compact P

Besøg Rihters hjemmeside

 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
7. - 9. Oktober 2020

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik