Arkiv

Ny softwareversion gør det nemmere at vedligeholde og styre Nilans anlæg

19-12-2011 | Softwaren i CTS 602-styringen er blevet opdateret og gør det nu nemmere at vedligeholde og styre de af Nilans ventilations- og klimaløsninger, der leveres med denne type styring – samtidig med at levetiden for de af anlæggene, der har en brugsvandstank, forlænges.

Version 2.12 af Nilans CTS 602-styring indeholder to nye features: Muligheden for at gemme og genskabe en backup af indstillingerne og en anodealarm til anlæg med en brugsvandstank, som fortæller, hvornår offeranoden skal skiftes.

Genskab indstillings-backup på ethvert givent tidspunkt

Den nye softwareversion gør det muligt at gemme en backup af ventilations- og varmegenvindingsløsningens indstillinger på ethvert givent tidspunkt. Dermed er det altid muligt at genskabe de valgte indstillinger i forbindelse med for eksempel fejlfinding, ligesom risikoen for at skulle rekonfigurere styringen minimeres.

Fra manuel kontrol til automatisk alarm

Det er nu ikke længere nødvendigt at tjekke manuelt, om offeranoden i brugsvandstanken i anlæg, der styres af CTS 602, skal skiftes – det vil sige, om den er korroderet væk og dermed ikke længere beskytter tanken fra korrosion. I stedet fortæller en alarm i displayet, hvornår anoden skal skiftes. Det betyder i sidste ende længere levetid for anlægget, eftersom alarmen sikrer en konstant, maksimal korrosionsbeskyttelse af tanken.

Påvirker de mest populære produkter

De nye features gælder for alle anlæg med en CTS 602-styring: Comfort-serierne (til henholdsvis bolig og erhverv), der kombinerer balanceret ventilation med varmegenvinding, og totalløsningen Compact P, der er nogle af vores mest populære produkter.
 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
7. - 9. Oktober 2020

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik