Arkiv

Energiforbrug sænket for alle jord- og udeluftvarmepumper

05-12-2011 | Alle Nilans jord- og udeluftvarmepumper leveres nu som standard med lavenergi-cirkulationspumper. Dermed falder energiforbruget til cirkulationspumperne med helt op til 90%.

Alle Nilans ventilations- og varmepumpesystemer kan prale af at være ekstremt energivenlige. Nu har vi strammet skruen endnu mere, idet vores jord- og udeluftvarmepumper fremover leveres med lavenergi-cirkulationspumper som standard.

Lavenergipumperne bruger op til 90% mindre energi sammenlignet med traditionelle cirkulationspumper, hvilket i sidste ende giver besparelser på varmeregningen.

Endnu mere kvalitet for pengene

Udover JVP SHW-serien, en i forvejen energivenlig opvarmningsløsning for alle boligtyper, påvirker denne ændring til vores produktportefølje også passivhus-certificerede Compact P-løsning.

Alle Compact P-modeller kan kombineres med enten en udeluft- eller jordvarmepumpe, der gør det muligt at bruge løsningen til opvarmning af boligen sammen med standardfunktionen komfort varme. Med brugen af lavenergi-cirkulationspumperne øges kvaliteten af denne kompaktløsning, der har et energiforbrug, som er lavt nok til at sikre en passivhus-certificering, endnu mere – til gavn for både vores kunder og miljøet

Læs mere om JVP SHW

Læs mere om Compact P

Læs mere om passivhus-konceptetTilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
7. - 9. Oktober 2020

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik