Arkiv

Nilan-løsning energioptimerer stort renoveringsprojekt

08-11-2011 | Renoveringen af 201 rækkehuse i Norge giver med installationen af Nilans VPL 15-løsning ikke kun beboerne et sundt indeklima og en væsentligt reduceret varmeregning, men også muligheden for at køle rumtemperaturen.

201 rækkehuse i Bergen har fået et bedre indeklima takket være Nilans VPL-løsning

Nilan har modtaget en ordre på 201 stk. VPL 15-systemer gennem vores norske forhandler, KVT, til et stort renoveringsprojekt i Bergen, der har til formål at optimere energivenligheden og indeklimaet i et rækkehuskompleks bestående af lige så mange boliger, samtidig med at varmeregningen reduceres. Arbejdet startede i juni i år and forventes at slutte i april 2012.

Med installationen af VPL 15 får hver bolig balanceret ventilation med varmegenvinding, ligesom det vil være muligt at køle rumtemperaturen om sommeren.

Energirigtig komfort og innovativ teknologi

Nilans VPL 15 blev valgt til projektet fremfor anlæg fra store aktører i den norske ventilationsindustri, på trods af at det ikke var den billigste løsning.

Entreprenøren bag renoveringsprojektet, Sørvent A/S, prioriterede at finde den løsning, der har den mest innovative teknologi, højeste komfort og et fremtidssikret energiforbrug, er nem at installere og kan imødekomme de mange forskellige ønsker, de 201 boligejere har. Valget faldt på VPL 15 i overbevisningen om, at det er den ventilationsløsning, der bedst imødekommer ovenstående krav.

– Ventilasjonsvarmepumpen VPL er det beste ventilasjonsaggregatet som finnes. Jeg selger på kvalitet og komfort og denne typen aggregater kan også kjøle om sommeren, udtaler Daglig Leder i Sørvent A/S, Bård Bratsberg.

Retter fokus mod en sund totaløkonomi

Det gælder for hele industrien i Norge, at entreprenørerne bliver mere og mere opmærksomme og fokuserede på ikke kun at minimere byggeomkostningerne, men også at sikre kunden en sund totaløkonomi. Det er en udvikling, Nilan byder velkommen:

– Vi har længe været fortalere for et nyt fokus i byggeindustrien, flyttet fra investeringsomkostninger for ventilationsløsninger til et totaløkonomisk perspektiv. Ventilationsanlæg som VPL-serien er en betragtelig investering, men helt klart pengene værd i det lange løb, fordi de giver mulighed for store energibesparelser, forklarer Key Account Manager i Nilan Finn Andreasen.

Kilde: Glava Kontakt nr. 3-2011 og Nilan

Læs mere om VPL-løsningen
 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
7. - 9. Oktober 2020

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik