Arkiv

Bliv klogere på varmepumper

05-10-2011 | Dansk Energi og Energistyrelsen samler information om varmepumper i det lettilgængelige opslagsværk ”Den lille blå om varmepumper”.

Udviklingen inden for varmepumpe-teknologien har fart på, og kravene til bygningers energiforbrug skærpes stadig mere og mere. Det betyder også, at antallet af og variationen i de produkter, der tilbydes på markedet, er i stadig stigning.

Dansk Energi og Energistyrelsen har derfor udgivet bogen ”Den lille blå om varmepumper”, der fungerer som et opslagsværk omkring energibesparelser i nye og eksisterende bygninger gennem installationen af varmepumper.

Fra beskrivelse af varmepumpetyper til energiberegninger

”Den lille blå om varmepumper” beskriver i detaljer de forskellige typer varmepumper, der findes til opvarmning af både bygninger og brugsvand, inklusive fordele og ulemper ved hver enkelt. Sproget er teknisk, men let forståeligt, og med sine 182 sider, der indeholder både tekst, grafer, beregninger, illustrationer og billeder, er du med dette opslagsværk sikret en god basisviden omkring varmepumper.

Læs mere og download ”Den lille blå om varmepumper” på Dansk Energis hjemmeside

Læs mere om Nilans varmepumper til boligopvarmningTilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
7. - 9. Oktober 2020

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik