Arkiv

Nye skud på Nilan-familietræet

04-10-2011 | Tre nye forhandlere vil fremover bidrage til internationaliseringen af Nilan.

ZEN International Group i Holland, Erretiesse S.r.l. i Italien og Polske Eko Master Lamenta Sp.j. har alle skrevet kontrakt med Nilan som forhandlere af vores anlæg.

Holland

ZEN International Group, en hollandsk virksomhed grundlagt i 1998, består af virksomhederne Zen Renewables og Redenko og er specialiseret i solpaneler, PV-solenergi (omdannelsen af lys til elektrisk energi) og varmepumper. Zen Reneables vil fremover sælge boligløsninger fra Nilan under eget brand, mens Redenco vil fokusere på salget af erhvervsløsninger som Nilan-forhandler.

Læs mere på www.zenrenewables.com

Italien

Erretiesse S.r.l. fra Italien tilføjer Nilans boligløsninger til deres produktportefølje, som dermed nu også kommer til at indeholder ventilations- og varmegenvindingsløsninger. Samtidig vil Erretiesse tilbyder sine kunder et one-stop-shopping-koncept, idet de ikke kun forhandler anlæg men også luftfordelingssystemer. Virksomheden blev etableret i 1960’erne og har siden beskæftiget sig med udsugningsvarmepumper, pille- og gasfyr.

Læs mere på  www.erretiesse.it/eng

Polen

Eko Master Lamenta Sp.j. er den første virksomhed i Polen, Nilan har skrevet forhandlerkontrakt med. Eko Master er en nyetableret virksomhed, der tilbyder sine kunder ventilation og varmegenvindingsløsninger, nu inklusive boligløsninger fra Nilans produktsortiment.

Det er med stor glæde, at vi byder disse nye medlemmer af Nilan-teamet velkommen, og vi ser frem til det fremtidige samarbejde.
 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
7. - 9. Oktober 2020

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik