Arkiv

Jordvarmepumpe og brugsvandstank kombineret i én samlet løsning

03-10-2011 | Nilan lancerer en ny produktserie, der gør det muligt at kombinere vores højeffektive jordvarmepumper med en brugsvandstank i én samlet løsning.

Vi bestræber os konstant på at sikre, at vores produktsortiment følger med markedets udvikling og behov og ikke mindst lever op til de varierende krav, boligejere og virksomheder har.
Dette arbejde har resulteret i en videreudvikling af en af vores mest populære produktserier, JVP-jordvarmepumpen, med det resultat, at serien erstattes af den nye og forbedrede version JVP SHW.

Fuld udnyttelse af varmepumpens kapacitet

Den største og eneste forskel mellem JVP SHW- og JVP-serierne er, at JVP SHW giver mulighed for at koble en brugsvandstank til varmepumpen.

Dermed udnyttes varmepumpens kapacitet ikke kun til rumopvarmning gennem et vandbåret centralvarmesystem, men også til produktion af varmt brugsvand. Det sikrer slutbrugeren fuldt udbytte af denne energivenlige jordvarmeløsning – med en markant reduceret varmeregning på op til 50 % som en direkte konsekvens af de besparelser, dette produkt giver.

Opfylder alle individuelle hjems varmebehov

Modellerne i JVP SHW-serien varierer i varmekapacitet fra 5 til 15 kW. Derudover findes brugsvandstanken i to version, der gør det muligt at til- eller fravælge supplering til brugsvandsopvarmningen via brændsel eller solpaneler. Dermed opfylder løsningen de specifikke og varierende varmebehov forskellige typer hjem har.

Læs mere om JVP SHW
 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
7. - 9. Oktober 2020

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik