Arkiv

VP 18 Compact sætter sejl på det passive hav

29-04-2011 | Virksomheden Beauvent flyttede for nyligt ind i nye, utraditionelle lokaler: en båd bygget efter passivhus-standarden. Et medlem af staben på det nye kontor er Nilans VP 18 Compact-løsning, hvis job er at sikre lokalerne et sundt indeklima og energivenlig køling og opvarmning.

Belgiske Beauvent er specialiseret i vedvarende energi skabt i kraft af vindmøller, PV-installationer (elforsyning via solceller) og rapsolie. Derfor var det vigtigste parameter i jagten på nye lokaler til de 15 ansatte at finde en bygning, der afspejlede virksomhedens fokus på bæredygtige energikilder ved at have et lavt energiforbrug.

Avanceret teknologi optimerer energiforbruget

Det noget ukonventionelle valg faldt på en båd, mere specifikt en gammel pram, der blev restaureret efter passivhus-standarden. Dermed sikres et minimum forbrug af energi til opvarmning, varmt brugsvand og elektricitet.

I april 2011 satte det nye, to-etagers kontor sine energivenlige sejl takket være installationen af avanceret teknologi såsom PV-celler og Nilans totalløsning VP 18 Compact. Løsningen blev valgt på grund af dens evne til at bringe et sundt indeklima, produktion af varmt brugsvand, komfort varme og køl om bord gennem varmegenvinding – samlet i én komplet løsning.

Læs mere om passivhus-konceptet på www.altompassivhuse.dk

Læs mere om VP 18 Compact

Beauvents nye kontor bygget efter passivhus-standardenTilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
7. - 9. Oktober 2020

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik