Arkiv

Nyt og forbedret www.nilan.dk

22-10-2010 | Nilan lancerer et nyt og forbedret www.nilan.dk som et led i vores bestræbelser på at yde den bedste service til vores kunder og partnere.

Et mere brugervenligt og informativt www.nilan.dk gik i luften den 22. oktober 2010. Intentionen og slutresultatet er at give dig en bedre oplevelse, når du møder os online, og i det hele taget yde en bedre service.

Det er derfor nu blevet lettere at finde de informationer, du har brug for. Ikke mindst kan vi præsentere en langt mere detaljeret beskrivelse af vores produkter, hvem vi er, og hvad vi står for.

Og vi er slet ikke færdige endnu

Den nye hjemmeside er kun det første skridt på vejen for Nilans arbejde med at styrke dialogen med og servicen til vores kunder og partnere.

Vi har også sat strøm til samarbejdet med vores partnere i kraft af et nyetableret ekstranet, der vil styrke kommunikationen til og mellem partnerne. Desuden vil vi kunne tilbyde en række services blandt andet i form af muligheden for at downloade informationer, der har relevans for partnernes daglige arbejde.

En Nilan Solution Finder er også under udvikling og vil gøre det lettere at skabe sig et overblik over, hvilke anlæg der passer til bestemte behov. Dermed bliver det lettere at overskue de muligheder, vores ventilations- og varmepumpeløsninger giver, hvilket i sidste ende gør det lettere at vælge den rigtige løsning.

Nyheder fra Nilan direkte i din indbakke

Nilan har meget at sige, og vi håber og tror på, at mange vil lytte. Derfor lancerer vi et nyhedsbrev til forbrugerne, rådgivende ingeniører og andre, der har interesse i Nilan samt ventilations- og varmepumpeindustrien generelt. Det eneste, du skal gøre for at lytte med, er at tilmelde dig listen af modtagere. Du kan naturligvis afmelde dig igen til enhver tid.

Tag et kig omkring på det nye www.nilan.dkTilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
7. - 9. Oktober 2020

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik