Arkiv

Endnu et Nilan-showroom kommer på landkortet

02-07-2012 | Brødrene Dahls nyåbnede Klimacenter i Næstved indeholder et Nilan-showroom, der er det fjerde af sin slags i Danmark. Dermed har sjællændere nu også mulighed for at komme tæt på Nilans mest populære løsninger.

Nilan-løsning sender fugt og skimmelsvamp på porten i renoverede bygninger

01-05-2012 | Da boligorganisationen Domea påbegyndte renoveringen af 112 lejligheder, valgte de Nilans ventilationsløsning Comfort 300 Top til at bekæmpe et fugtigt indeklima, der har ført til store problemer med skimmelsvamp.

Passivhus’ energieffektivitet overstiger alle forventninger

01-05-2012 | To års overvågning af et certificeret passivhus’ ydeevne påviser, at bygningen er meget mere energieffektiv end forventet. En alt-i-en-ventilations- og opvarmningsløsning fra Nilan udgør et vigtigt parameter i forhold til de enestående resultater, eftersom den leverer ventilation med varmegenvinding og opvarmning af varmt brugsvand med et meget begrænset energiforbrug.

Compact P udgør en vigtig del af banebrydende passivhus-uddannelsesprogram

30-04-2012 | Den energieffektive komfort-byggestandard ”passivhus” får et stadigt stærkere fodfæste i byggebranchen. Det seneste tiltag er etableringen af verdens første passivhus-uddannelsesprogram, der lægger vægt på praktisk uddannelse og tager udgangspunkt i blandt andet Nilans Compact P-løsning.

Få et sundere indeklima med 12 simple tips

19-04-2012 | Et sundt indeklima handler om mange ting, men i særdeleshed den luft, vi indånder. Det forlænger ikke kun en bygnings levetid, men forbedrer også beboernes helbred og velvære. idényt har samlet 12 simple tips til, hvordan du ved blot at ændre nogle få af dine daglige vaner kan komme meget tættere på en optimal luftkvalitet.

Nilan-løsning med på den britiske regerings liste over energivenlige produkter

02-03-2012 | Ventilations- og varmegenvindingsløsningen Comfort 300 Top er blevet optaget på den officielle liste over produkter, der overholder det britiske bygningsreglement. At anlægget er at finde på listen beviser dets høje energieffektivitet, der også er testet af organisationen, som står bag listen.

Nilan-Garona-samarbejde resulterer i helt ny indeklimaløsning

13-02-2012 | Nilan har udviklet et banebrydende ventilations- og varmegenvindingssystem i samarbejde med en af de største leverandører af lavenergihuse i Frankrig, Groupe Garona. Opgaven var en alternativ tilgang til brugen af jordrør til forvarmning og afkøling af luft. Løsningen var en specialudviklet model af Nilans kompaktløsning Compact P.

Stort slovensk typehusfirma vælger Compact P UVP til sit første passivhus

17-01-2012 | En stor producent af præfabrikerede træhuse i Slovenien har valgt Nilans Compact P UVP til at udgøre hjerte og lunger i dets første passivhus. Ordren er et bevis på potentialet for totalløsningerne i Compact P-serien, og at Nilan har fået et solidt fodfæste på endnu et marked.

Ny softwareversion gør det nemmere at vedligeholde og styre Nilans anlæg

19-12-2011 | Softwaren i CTS 602-styringen er blevet opdateret og gør det nu nemmere at vedligeholde og styre de af Nilans ventilations- og klimaløsninger, der leveres med denne type styring – samtidig med at levetiden for de af anlæggene, der har en brugsvandstank, forlænges.

Behovsstyring af ventilationsanlæg kan spare danske virksomheder over 300 millioner kroner årligt

19-12-2011 | Nye beregninger fra Go’Energi viser, at i forvejen energivenlige ventilationsløsninger til erhverv kan optimeres med kæmpe besparelser til følge for danske virksomheder.

Årsregnskab 2010/2011: Nilan A/S fremviser igen gode resultater

06-12-2011 | Selvom recessionen fortsat påvirker byggesektoren og dermed markedet for ventilations- og indeklimaløsninger, lukker Nilan A/S regnskabsåret 2010/2011 med et tilfredsstillende resultat, på trods af at årets omkostninger også tæller en række større investeringer, der skal sikre virksomhedens succes i de kommende år.

Energiforbrug sænket for alle jord- og udeluftvarmepumper

05-12-2011 | Alle Nilans jord- og udeluftvarmepumper leveres nu som standard med lavenergi-cirkulationspumper. Dermed falder energiforbruget til cirkulationspumperne med helt op til 90%.

Nilan-løsning energioptimerer stort renoveringsprojekt

08-11-2011 | Renoveringen af 201 rækkehuse i Norge giver med installationen af Nilans VPL 15-løsning ikke kun beboerne et sundt indeklima og en væsentligt reduceret varmeregning, men også muligheden for at køle rumtemperaturen.

Bliv klogere på varmepumper

05-10-2011 | Dansk Energi og Energistyrelsen samler information om varmepumper i det lettilgængelige opslagsværk ”Den lille blå om varmepumper”.

Nye skud på Nilan-familietræet

04-10-2011 | Tre nye forhandlere vil fremover bidrage til internationaliseringen af Nilan.

Jordvarmepumpe og brugsvandstank kombineret i én samlet løsning

03-10-2011 | Nilan lancerer en ny produktserie, der gør det muligt at kombinere vores højeffektive jordvarmepumper med en brugsvandstank i én samlet løsning.

Nilan med i verdens femte største passivhus-byggeri

06-09-2011 | Den 1. september fik de første beboere udleveret nøglerne til helt nye, energirigtige lejligheder i Køge, der udgør første etape af verdens femte største passivhus-projekt. Det banebrydende byggeri er resultatet af et samarbejde mellem en række aktører i den danske byggebranche, der gik sammen og beviste, at Danmark hører med i front, når det kommer til energivenlige boligblokke. Med i puljen er Nilan, eftersom vi leverede ventilationsanlæggene, der har været en afgørende faktor for projektets succes.

Ekspertundersøgelse: Kompaktsystemer er den optimale varmeløsning til passivhuse

10-06-2011 | iPHA har offentliggjort en undersøgelse, der sammenligner forskellige typer af varmeløsninger til passivhuse og konkluderer, at kompaktsystemer er det optimale valg.

Følg med i nybygget passivhus’ energiforbrug på internettet

09-05-2011 | Dataene på energiforbruget og -produktionen i et nybygget passivhus er nu tilgængelige på nettet. Dermed kan du følge med i, hvor energivenligt denne type byggeri er, inklusive Nilan’s VP 18 Compact, der udgør husets åndedrætsorgan.

Få overblik over dit energiforbrug og mulige besparelser

04-05-2011 | Nyt, brugervenligt online beregningsværktøj, lanceret af Go’Energi, giver dig et overblik over dit energiforbrug og potentielle besparelser.

VP 18 Compact sætter sejl på det passive hav

29-04-2011 | Virksomheden Beauvent flyttede for nyligt ind i nye, utraditionelle lokaler: en båd bygget efter passivhus-standarden. Et medlem af staben på det nye kontor er Nilans VP 18 Compact-løsning, hvis job er at sikre lokalerne et sundt indeklima og energivenlig køling og opvarmning.

Energihjælpen: Individuelle energianbefalinger på syv minutter

28-04-2011 | Få overblik og en skræddersyet rapport med anbefalinger til netop jeres arbejde med energieffektivisering i bygningerne. Det tager højst syv minutter. Energihjælpen er et splinternyt online redskab udviklet af Go’ Energi til kommuner og erhvervslivet.

Certificering af Nilans anlæg et vigtigt skridt i den rigtige retning ifølge passivhus-ekspert

24-03-2011 | Grundlæggeren af passivhus-konceptet overrakte den 19. marts officielt Nilans nyerhvervede passivhus-certifikat. Med certifikatet fulgte en varm modtagelse af Nilan som medspiller i kampen for at fremme byggeriet af passivhuse.

Lykke Friis besøger Danmarks billigste passivhus

10-03-2011 | Et nyt passivhus, som opføres i Hjørring og kaldes Nordic Living, vil sætte standarden for fremtidens energirigtige byggeri. Huset overholder energinormen for 2020 og er banebrydende med sine lave byggeomkostninger, kr. 11.000,- pr. m2 inkl. moms. Interessen for projektet kan nu også findes helt ind på Christiansborg. Derfor fik huset fornemt besøg af klima – og energiminister Lykke Friis. Et besøg, der vil sætte endnu mere fokus på fremtidens energirigtige byggeri.

Vi er blevet bedre til at holde på varmen men glemmer at tænke på helbredet

02-03-2011 | Vi er blevet gode til at tætne vores bygninger, så varmetabet minimeres. Men et optimeret indeklima og varmeforbrug halter bagefter, fordi vi ikke er nær så gode til at ventilere og genvinde den varme, vi gør så meget for at holde på. Det skal der nu gøres noget ved.

Nilans Comfort 1200 skal skabe et sundt indeklima i stort passivhus-projekt

01-03-2011 | 126 lejligheder, der lever op til passivhus-standarden, vil i løbet af 2011 og 2012 stå færdige i Køge som et klart bevis på, at energivenlige boliger ikke kun er forbeholdt private husejere.

Gamle huse kan godt lære nye tricks

24-02-2011 | Det er ikke kun nye huse, der kan energioptimeres. Gennem de rigtige renoveringstiltag kan energiforbruget i et ældre hus reduceres med op til 80 % og sikre huset mærkatet ”Lavenergiklasse 1”.

125 + 70 anlæg = godt på vej til energirigtige almennyttige boliger

01-02-2011 | Nilans VP 18 Compact er valgt som ventilation- og varmegenvindingsløsning til Danmarks største almennyttige lavenergibolig-projekt. Med en ny ordre på 70 anlæg er i alt 195 øremærkede til projektet indtil videre – og det er kun de første tal i den ligning.

Kom til kursus i grundlæggende køleteknik

20-01-2011 | Nilan ligger lokaler til kursus for "ikke-kølespecialister" i klassisk køleteknik den 8. marts.

Nilans VP 18 Compact er med i byggeprojektet ”Passivhus for fattigrøve”

16-12-2010 | Et bornholmsk firma har udviklet konceptet ”Passivhus for fattigrøve”, og det første hus, der ånder med Nilans VP 18 Compact, står nu færdigt.

Dårligt indeklima koster 300 liv hvert år

13-12-2010 | Forskere på Danmarks Tekniske Universitet har beregnet konsekvenserne af et dårligt og forurenet indeklima, og konklusionen er, at det koster 300 danskeres liv om året.

Nilan modtager international anerkendt passivhus-certificering

01-11-2010 | Nilan har modtaget den internationalt anerkendte Passivhus-certificering for vores Compact P-anlæg Det er kun tredje gang, at et kompakt-anlæg får certificeringen, hvilket vi naturligvis er meget stolte over.

Nyt og forbedret www.nilan.dk

22-10-2010 | Nilan lancerer et nyt og forbedret www.nilan.dk som et led i vores bestræbelser på at yde den bedste service til vores kunder og partnere.

Varmepumper blåstemplet som fremtidens opvarmningsløsning

14-10-2010 | Klimakommissionen fremhæver varmepumper som et nøgleelement for ønsket om at gøre Danmark uafhængig af fossile brændstoffer inden 2050 i en nyligt offentliggjort rapport.

Angela Merkel kalder plusenergihus, der ånder med et Nilan-anlæg, for fremtidens hus

31-08-2010 | Forbundskansler Angela Merkel besøgte i august det plusenergihus, som gav det tekniske universitet i Darmstadt førstepladsen i en internationale konkurrence i energineutralt byggeri i 2009 i samarbejde med Nilan.

Danskere vilde med varmepumper

12-08-2010 | Tilfredsheden blandt de danskere, der har installeret en varmepumpe i deres bolig er stor. Varmepumper er enkle at betjene, og giver de ønskede besparelser, er svaret.

ISO 9001-certificeret

13-01-2010 | Nilan er blevet ISO 9001-certificeret.

Nilan Calculator - nyt HVAC beregningsprogram

15-12-2009 | En præcis analyse af vejrforhold og geografisk placering er afgørende, når det mest effektive og økonomiske ventilationsanlæg skal vælges.

Nye forhandlere i Tjekkiet og England

03-11-2009 | Nilan har nu fået to nye internationale forhandlere i Tjekket og England.

Nilan vinder international pris

27-10-2009 | Ventilations- og varmepumpeteknologi i form af VP 18 Compact fra Nilan A/S spillede en afgørende rolle, da vinderprojektet i den prestigefyldte byggekonkurrence, Solar Decathlon 2009, skulle findes i USA. Det er anden gang i træk, at Nilan er med til at vinde prisen, der er sponseret af det amerikanske energiministerium.

CO2-neutralt website

09-08-2009 | Nilan er nu klimavenlig på internettet.
    

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
13. - 15. april 2021

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik