VPM 600-3200-serien består af særdeles effektive varmegenvindingsaggregater med kølefunktion specielt udviklet til erhvervsbyggeri med et luftskiftebehov på op til 35.000 m³ i timen.

Et VPM-aggregat fjerner den varme fugtige luft fra bygningen og tilfører igen tempereret luft. Energien i udsugningsluften genvindes og overføres til indblæsningsluften via en unik kombination af aktiv (varmepumpe) og passiv (heatpipe) varmegenvinding. VPM-seriens høje effektivitet skyldes netop denne enestående konstruktion, der kombinerer det bedste fra to teknologier. Dermed forbedres effektiviteten så markant, at virkningsgraden kommer tæt på 100 %. Det betyder, at behovet for tilførsel af varme i de kolde vintermåneder reduceres til et minimum, og der opnås markante besparelser på bygningens energiforbrug og en reducering af CO2-udledningen. Om sommeren vendes processen, så indblæsningsluften afkøles.

Det er muligt at tilvælge en varmeveksler i kølekredsen. Den gør det muligt at udnytte den overskudsenergi eller spildenergi, der skabes ved køleprocessen, til for eksempel opvarmning af brugsvand.

Aggregatet modulopbygges efter individuelle ønsker og behov, hvilket gør den til en yderst montagevenlig plug’n’play-løsning. Styring og overvågning af aggregatet sker via vores CTS 6000-styring

Aktiv varmegenvinding  Passiv varmegenvinding  Ventilation  Komfort varme  Komfort køl  Varmt brugsvand

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Helsinki, Finland
13. - 15. april 2021

Odense Congress Center
21. - 23. april 2021
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik