Nyheder

Se også vores nyhedsarkiv

Nilan scorer hattrick i international energi konkurrence

04-10-2012 | Nilan har - som en del af det franske Team Rhône Alpes - vundet den internationale konkurrence om energirigtigt byggeri, Solar Decathlon 2012, der netop er afholdt i Madrid. Triumfen er i øvrigt Nilans tredje efter også at have været med på vinderholdet i Solar Decathlon i 2007 og 2009.

Vinderprojektet Canopea består af 4 såkaldte Nanotowers, som hver består af op til ti lejligheder. Det er tænkt som fremtidens svar på de boligmæssige krav og udfordringer, som findes i tæt befolkede byområder, hvor beboerne ønsker at bo i huse i stedet for lejligheder.

Tårnene indgår i et selvforsynende energisystem, og hver lejlighed er udstyret med Nilans Compact P løsning. På toppen af tårnene er der fællesarealer med have og udekøkken, hvor man bringer huset ind i lejligheden.

– Med vores Compact P løsning har vi leveret, hvad der svarer til byggeriets hjerte og lunger. Og den løsning har været stærkt medvirkende til, at Canopea har haft den bedste styring af temperatur, fugt og CO2 koncentration, og dermed fået topkarakter som byggeriet med det bedste indeklima med laveste energiforbrug for øje.

Løsningen er nytænkende idet ventilation, varmegenvinding, varmt brugsvand, varme og køl er samlet i ét. Det giver en suveræn energioptimering i både opvarmnings- og kølesituationer – og skaber samtidig et enestående indeklima. Grundet de små pladskrav kan anlægget både benyttes i lejligheder og alle former for enfamiliehuse. 

Læs pressemeddelelse
 Tilbage

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Wien; Østrig
20. - 23. februar 2020

Wels, Østrig
4. - 8. marts 2020
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik