Nilan i medierne

Vi tror på, at alle har et ansvar for at påvirke udviklingen inden for energiområdet i en positiv retning.

Derfor engagerer vi os også i klimadebatten, blandt andet ved at give vores mening og løsningsforslag til kende. Det har resulteret i en række artikler, som vi har samlet på denne side.


Når lejligheder trækker vejret


Byggeri+Arkitektur nr. 43 2012 | På Heimdalsvej i Frederikssund er 112 lejligheder netop blevet energirenoveret med ventilationsanlæg med varmegenvinding, der styrer indeklimaet for hver lejlighed, hvilket har givet både store energi- og komfortmæssige fordele, samtidig med at skimmelsvamp og fugtskader fuldstændig er fortid nu.
Læs mere


Hjerte og lunger til det energirigtige hus


Berlingske Nyhedsmagasin 30. november 2011 | Virksomheden Nilans varmeanlæg samler ventilation, varmegenvinding, varmt brugsvand, varme og køl i ét. Det giver en energioptimering, og stifter Torben Andersen beskriver anlæggene som “hjerte og lunger til det energirigtige hus”.
Læs mere


Specialtilpasset ventilation og opvarmning i almene boliger


Byggeri+Arkitektur nr. 40 2011 | Da Nilan i foråret 2009 blev kontaktet af Scandi Byg A/S vedrørende Danmarks største almene lavenergi-boligprojekt, startede et frugtbart samarbejde om en løsning til konceptet AlmenBolig+ i energiklasse 1.
Læs mere


Realistiske passivhuse med flot genvindingsgrad


Byggeri+Arkitektur nr. 39 2011 | Der tales meget om passivhuse, men kun få leverandører lever i realiteten op til drømmen og kravene. I Køge opføres 9 punkthuse med hver 14 boliger, kaldet Ravnsborghuse - som faktisk er de første almennyttige passivhuse i Danmark.
Læs mere


Nilan A/S i verdenseliten


HVAC nr. 5 2011 | International pris på ISH. Energieffektive komponenter dominerede verdens største messe for varme-, ventilations- og klimaanlæg. Danske virksomheder er stærkt repræsenteret på markedet for de energieffektive anlæg.
Læs mere


Nilan overrakt passivhus-certificering


Byggeeksport nr. 11 2011 | Varmepumpe– og ventilationsbranchen vejrer bedre tider med den megen fokus på bæredygtigt og energieffektivt byggeri både i Danmark og internationalt. En af de danske virksomheder der er helt med fremme på dette område er den familieejet, jyske virksomhed Nilan A/S.
Læs mere


Det hvide tøj holder på varmen


P1 Miljøreportagen 14. marts 2011 | Det hvide hus troner på toppen af Trompetèrbakken midt i Kolding. Fra de enorme facadevinduer på 1. sal er der frit udsyn til byens bastion - Koldinghus. Indenfor er huset totalt nyrenoveret og her har Katrin og Peter Thorning boet med deres tre små børn siden september sidste år.
Læs mere


Vi vil være innovative


HVAC nr. 1 2011 | Nilan A/S var blandt de allerførste med energibesparende produkter i 1974, og den danske producent har stadig førertrøjen på, når det gælder innovation.
Læs mere


Jordvarme giver lavere varmeomkostninger


Byggeri+arkitektur nr. 34 2010 | En eksploderende varmeregning fik de 14 medlemmer af ejerforeningen i Annebergparken til at tænke alternativt.
Læs mere


Fremtidens energikontorer står klar


Byggeri+arkitektur nr. 32 2010 | Lodams nye domicil på Als opfylder kravene fra BR2015, og hermed lever bygningen op til alle kommende stramninger på energiområdet.
Læs mere


Hvad skal Danmark gøre, når gassen og olien i Nordsøen slipper op


Hedensted Erhvervsnyt nr. 2 2010 | Danmarks og også det globale  forbrug  af  fossile  brændstoffer  er  tidsbegrænset  –  og  kilderne hertil  forventes  at  slippe  op  inden for en kortere årrække.
Læs mere 


Danmark er tvunget til selv at udnytte sin overløbsstrøm


Installatør Horisont nr. 2 2010 | Den overskydende strøm fra vindmølleenergi, som hidtil nærmest er blevet foræret væk til nabolande, får en nøglerolle, hvis flere indeklimaanlæg skal genvinde varme samt opvarme og nedkøle de danske hjem.
Læs mere


Helhedstænkning giver store besparelser


Byggeri+Arkitektur nr. 27 2009 | Ved at bruge ventilationsanlæg med integreret ventilation, varmegenvinding og køling i ét og samme system, sikrer man et optimalt indeklima.
Læs mere


Varmegenvinding på ventilationsanlæg


HVAC Magasinet nr. 11 2009 | De skærpede krav til virkningsgraden på genvindingssystemerne i ventilationsanlæg indebærer, at ventilationsanlæg skal forsynes med varmegenvinding med en temperaturvirksningsgrad på minimum 65 %. 
Læs mere

 

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Zürich, Schweiz
7. - 10. september 2017

Lillestrøm, Norge
18. - 21. oktober 2017

Essen, Tyskland
6. - 9. marts 2018
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Cookie politik