Nilan Smart Controls

 

Alt samlet i én løsning 

Nilan Smart Controls er intelligente løsninger, som gør det nemt, hurtigt og enkelt at styre ventilation, varme og lys i én samlet løsning. De forskellige styringer arbejder sammen, så lavt energiforbrug opnås.


Hold øje med energiforbruget

Man har mulighed for nøje at følge energiforbruget i den ønskede bygning via energimålere. Overblikket giver mulighed for at styre energiforbruget, så man kan få klargjort, hvor der er potentiale til at spare på forbruget og formindske omkostningerne. 


Ventilation og varme

Med Nilan Smart Controls har man et godt overblik over den daglige drift, så som ude- og indetemperaturer samt luftfugtighed og ventilationstrin. Det er muligt at styre gulvvarmen i de enkelte rum i boligen via samme enhed. Varmestyringen arbejder sammen med ventilationen. Når ventilationen sættes til at køle boligen, slukkes der automatisk for varmen. Der er udviklet funktioner i Nilan Smart Controls, hvor ventilation og varme med et enkelt klik justeres i forhold til hinanden.


Lysstyring

Udebelysningen er endnu en feature, som kan styres via Nilan Smart Controls. Man kan tænde og slukke lyset via sin tablet / smart phone samt lave tidsplaner for, hvornår lyset skal tænde og slukke.Nilan Smart Controls er brugervenlige løsninger, som løbende udvides med flere funktioner. Giver mulighed for et bredt tilbehørsprogram og for selv at udbygge. 

Om Nilan

Boligløsninger

Erhvervsløsninger

 

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Messer


Häuslbauer Messe Graz, Østrig
17.-20. Januar 2019

Messe Wels, Østrig
27. februar - 3. marts 2019

Frankfurt am Main, Tyskland
11. - 15. marts 2019

Odense Congress Center, Danmark
8. - 10. maj 2019
Nilan A/S · Nilanvej 2 · 8722 Hedensted · Telefon 76752500 · nilan@nilan.dk
Disclaimer
Privatlivs- og cookiepolitik